Recept na Raw Čokoládovo-Banánovú Tortu s Bio kokosovým olejom

Božská torta, ktorá neohrozí vašu štíhlu líniu.

Budeme potrebovať:

Datľová pasta:

• 120 g sušených datlí
• 120 ml vody

Korpus:

• 120 g datľovej pasty
• 120 g vlašských orechov
• 180 g mandlí
• ½ banánu
• 80 ml PURITY VISION® RAW Bio kokosového oleja

Krém:

• 220 g kešu orechov
• 130 g RAW kakaa
• 320 ml PURITY VISION® RAW BIO kokosového oleja
• 120 g sirupu agáve
• 240 ml vody
• 120 g datľovej pasty
• ½ banánu
• 1 lyžičku vanilky
• štipku soli

Ako na to:

• Príprava datľovej pasty: Ak majú datle kôstky, vykôstkujte ich. Dajte datle do mixéra spolu s vodou a rozmixujte do hladkej pasty.
• Príprava korpusu: V mixéri najprv rozmixujte orechy s mandľami a potom pridajte všetky ďalšie ingrediencie. Vzniknutú hmotu natlačte do tortovej formy s priemerom 20 cm.
• Príprava krému: Rozmixujte kešu orechy s vodou a agáve sirupom do krásneho hladkého krému. Potom pridajte všetky ostatné ingrediencie a mixujte tak dlho, pokiaľ nedocielite úplne hladký krém.
• Nakoniec krém nalejte na korpus do formy a nechajte stuhnúť v chladničke. Tortu môžete dozdobiť čerstvým banánom či nastrúhanou RAW čokoládou.
Raw Bio kokosový olej pre tento recept zakúpite v e-shope Organic Time.