Bio Aloe Vera gél? Nielen na podráždenú pokožku od slniečka.

Bio Aloe Vera gél? Nielen na podráždenú pokožku od slniečka.

Nenechajte sa zmiasť - áno, aloe vera pomáha na podráždenú pokožku od slniečka, ale nielen to! Ak hľadáte všestranný produkt, po ktorom siahnete Vy, Váš muž, deti alebo svokra - Bio Gel s Aloe vera je univerzálny pomocník, ktorý nesmiete zabudnúť pribaliť na dovolenku, ale tiež ho zaradíte ako celoročnú stálicu vo Vašej kúpeľňovej skrinke.


Po opaľovaní & bodnutí hmyzom: Aloe vera je zázrak prírody, obohatený o vitamíny A a E a je ako balzam na podráždenú kožu. Ponúka šetrnú hydratáciu, zatiaľ čo chladí a osviežuje. Jeho jemná gélovitá konzistencia sa rýchlo vstrebáva a necháva vašu pokožku nádherne hydratovanú. 💦 Využije tiež citlivá a ekzematiká pokožka.

Po holení & epilácii: Či už ide o holenie alebo epiláciu, vaša pokožka často zostáva podráždená a začervenaná. 🔥 To, čo teraz potrebuje, je okamžitá úľava. Výťažky z harmančeka 🌼 a medovky prinášajú práve to - upokojenie pre podráždené miesta a zníženie začervenania. A aký je bonus? Bio Aloe vera gél ponúka chladivé a protisvrbivé účinky, ktoré sú pre vašu pokožku po holení alebo epilácii úplne ideálne.

Vlasy & pokožka hlavy: Použite ho ako bezoplachový kondicionér pre ľahšie rozčesávanie, na vlasový styling 👩🏼‍🦱 alebo ho aplikujte priamo na pokožku hlavy. Aktívne látky obsiahnuté v géle vyživia vlasové korienky, posilnia pokožku hlavy a pomôžu predchádzať tvorbe lupín. A to nie je všetko - podporuje aj rast vlasov. 🌵

Sérum pre pleť: Bio Aloe Vera gél je obohatený o extrakt zo spiruliny, čo je superingredience známa svojimi energizujúcimi účinkami. ⚡️ V kombinácii s vitamínmi A a E tento gél účinne spomaľuje procesy starnutia, vďaka čomu je ideálny ako pleťové sérum. Navyše môže slúžiť ako skvelá podkladová báza pred aplikáciou oleja alebo krému, čo pomáha uzamknúť vlhkosť priamo vo vašej pleti. 💧


ČO O BIO ALOE VERA GÉL HOVORÍTE VY?

,,Úplne skvelá záležitosť. Objavila som pomerne nedávno, ale moja pokožka je po použití hydratovaná, hladká a príjemne vonia. Mám extrémne suchú a poškodenú pokožku, hlavne na pažiach a tento výrobok mi neskutočne pomohol a vyhovuje mi. Žiadne alergické reakcie, žiadne svrbenie, jednoducho super.“ Michala V.

,,Vaše výrobky používam snáď všetky, ktoré vyhovujú mojej zmiešanej pleti alebo sú "univerzálne" ako je tento. Ja do vlasov - nie sú tak vysušené a krepaté. Ďalej na drobné ranky, suchú kožu treba na lakťoch, okolo nechtov a funguje skvele. Syn bol s otcom pri mori. O kamene si rozreže pätu. Prípravky z lekárne mu to nijako nezaliečil. Prišiel s škaredou ranou. Tak som nasadila Váš aloe gél. Sama som bola prekvapená, ako sa mu päta krásne zahojila. Ďakujem.“ Katarína T.

,,Keď hlavne v zimnom období sa mi okolo očí a urobí ekzém a je veľmi ťažké sa ho zbaviť, ak nechcem používať kortikosteroidné masti od dermatológa, ktoré sú síce účinné ale radšej si vyberiem inú cestu v liečbe, pokiaľ mám možnosť a tento gél mi konečne priniesol uľavu od zvedenia a palenia. Hana S.