Doprajte svojej pleti rituál krásy

Doprajte svojej pleti rituál krásy

Kozmetická rutina už dávno nie je len o mechanickom čistení pleti a nanášaní produktov. U nás v PURITY VISION® sme sa zariekli, že z každej takejto rutiny urobíme rituál krásy a pohody.

Či už máte pleť suchú, citlivú a potrebujete jej dopriať trochu omladenia alebo sa stretávate skôr s mastnou a problematickou pleťou, pre všetky prípady máme ošetrujúci rituál vám na mieru.

BIO LEVANDULOVÝ RITUÁL V STAROSTLIVOSTI O PLEŤ

Set pre kompletnú levanduľovú starostlivosť je vhodný pre všetky typy pleti, najviac ho však ocenia ekzematická a problematická pleť so sklonmi k akné. Levanduľa totiž upokojuje lokálne podráždenie aj začervenanie. Dokonale zladené produkty v tomto sete nielen upokojujú, ale tiež minimalizujú tvorbu kožného mazu, obnovujú rovnováhu problematickej pleti a pomôžu vám ku krásnej a zdravej pleti.

 BIO RUŽOVÝ RITUÁL V STAROSTLIVOSTI O PLEŤ

Doprajte si omladzujúcu liftingovú starostlivosť, ktorá vás očarí svojou omamnou vôňou a vďaka vysokému obsahu aktívnych látok dodá pleti energiu aj prirodzený jas. Jednotlivé produkty spolu fungujú synergicky a ich účinky sa tak dokonale dopĺňajú.

Krok č. 1 - odlíčenie a čistenie. Pleť je teda potrebné pravidelne a šetrne zbavovať nečistôt, ktoré sa na nej cez deň priľnú. Na odlíčenie a čistenie je ideálny Bio Ružový čistiaci olej PURITY VISION alebo Bio Levanduľový čistiaci gél.


Krok č. 2 – tonizácia. Na stiahnutie pórov po dôkladnom čistenej pleti použite Bio Ružové tonikum PURITY VISION alebo Bio Levanduľové tonikum PURITY VISION®.

Krok č. 3 – hydratácia. Teraz je vaša pokožka pripravená na intenzívnu starostlivosť a hĺbkovú hydratáciu. Do dlane naneste potrebné množstvo Bio Ružového alebo Levanduľového séra PURITY VISION

TIP: Nezabudnite, že pred nanesením pleťového oleja je potrebné pleť vždy navlhčiť. Najlepšie upokojujúcu a regenerujúcu Bio Ružovú či Bio Levanduľovú vodu PURITY VISION.

Krok č. 4 – výživa. Pre umocnenie omladzujúceho efektu a dodania živín zakončite rituál masáží s Bio Ružovým pleťovým či Levanduľovým hĺbkovo obnovujúcim pleťovým olejom.