Limitovaná edícia - Bio Revitalizačné pleťové séra

Limitovaná edícia - Bio Revitalizačné pleťové séra

Rozžiarte a revitalizujte pleť s revolučnými sérami Bio ABC Booster DAY a Bio Ultra Recovery NIGHT. 24-hodinová starostlivosť o pleť, ktorá cez deň pleť prirodzene rozžiari av noci dôkladne zregeneruje a omladí.

Denné sérum ABC Booster intenzívne spevňuje, omladzuje pleť, redukuje pigmentové škvrny s 0.02% Astaxantín, 6% B3 – Niacinamide a 6% C Vitamín. Zatiaľ čo nočný elixír Bio Ultra Recovery sérum funguje ako nočná hĺbková regenerácia s 1% bakuchiolom, 0.3% liposomálnym melatonínom a 3% ceramidy podporuje nočnú regeneráciu a redukciu jemných vrások. V oboch produktoch spájame silné prírodné ingrediencie a vedecké inovácie, aby pleť bola nielen krásna, ale aj zdravá a odolná. Séra ponúkajú rýchlo vstrebateľné a ľahké konzistencie, doplnené o príjemné vône, ktoré zanechajú pleť žiarivú, hydratovanú a mladistvo vyzerajúcu. Investujte do kompletnej 24-hodinovej starostlivosti o pleť s prémiovými sérami.

RANNÁ STAROSTLIVOSŤ:
BIO ABC Booster sérum predstavuje koncentrované zloženie unikátnych aktívnych látok, ktoré sa podieľajú na zjednotení tónu pleti, pomáhajú redukovať pigmentové škvrny a chránia pleť pred vonkajšími vplyvmi. Komplex aktívnych látok Astaxantínu 0,02%, Niacinamide 6% a Vitamínu C 6% spolu s výťažkami z aloe vera, mrkvy a ženšenu prispievajú k celkovému rozjasneniu pleti a bránia jej predčasnému starnutiu. Sérum poskytne pleti odolnosť a žiarivý vzhľad po celý deň.

NOČNÁ STAROSTLIVOSŤ:
Bio Ultra Recovery sérum je nočný elixír, ktorý pôsobí počas spánku a zanecháva pleť plne regenerovanú a revitalizovanú. Inovatívne zloženie vďaka liposomálnemu Melatonínu 0,3% podporuje regeneračné procesy v pleti. Obsiahnutý Bakuchiol 1% (šetrná alternatíva retinolu) redukuje jemné vrásky a kombinácia ovsených Betaglukánov s Ceramidmi 3% dodáva pleti optimálnu hydratáciu a zlepšuje jej ochrannú bariéru. Rastlinný kolagén zvyšuje hydratáciu a pružnosť pleti. Všetky aktívne látky spolu s extraktmi z chia semienok, huby reishi a harmančeka dodávajú pleti energiu, prirodzený jas a mladistvý vzhľad.

RITUÁL KRÁSY V STAROSTLIVOSTI O PLEŤ:
Krok 1.: odlíčenie a čistenie. Pleť je teda potrebné pravidelne a šetrne zbavovať nečistôt, ktoré sa na nej cez deň priľnú. Na odlíčenie a čistenie je ideálne použiť Bio Ružový čistiaci olej PURITY VISION. Olej naneste na vlhkú pleť a krúživými pohybmi vmasírujte. Potom mokrým a nahriatym čistiacim uterákom jemne zotrite nečistoty z pleti.

Krok 2.: tonizácia. Na stiahnutie pórov po dôkladnom čistenej pleti použite Bio Ružovú vodu PURITY VISION. či Bio Ružové tonikum PURITY VISION. Nastriekajte ju na pleť a nechajte vstrebať.

Krok 3.: Hĺbková starostlivosť: Teraz je vaša pokožka pripravená na intenzívnu starostlivosť a hĺbkové vyživenie. Do dlane naneste potrebné množstvo pleťového séra. Bio ABC Booster DAY sérum sa postará o intenzívne rozjasnenie a zjednotenie pleti, Bio Ultra Recovery Night sérum účinne obnovuje, regeneruje a revitalizuje pleť počas spánku. Sérum aplikujte krúživými pohybmi na celú tvár, krk aj dekolt a nechajte vstrebať.

Krok 4.: extra výživa. Pre umocnenie omladzujúceho efektu a dodania živín zakončite rituál masáží s Bio Ružovým pleťovým olejom PURITY VISION, ktorý pleť rozjasňuje a chráni pred nežiaducimi vplyvmi okolia.

Krok 5: SPF ochrana. Ráno naneste na pleť SPF produkt na ochranu pred slnečným žiarením.

AKO SPRÁVNE SÉRA KOMBINOVAŤ?