PURITY VISION: Váš sprievodca kvalitnou prírodnou kozmetikou

PURITY VISION: Váš sprievodca kvalitnou prírodnou kozmetikou
PURITY VISION® stojí na pevných základoch hlbokého vzťahu k prírode a ekológii. Ponúkame vysoko kvalitné produkty, ktoré sú v súlade s prírodou a zahŕňajú čisté zloženie, udržateľnosť, férové konanie a neustálu inováciu výroby. Navyše, aby sme dali našim zákazníkom istotu, naša prírodná kozmetika je opečatená niekoľkými skvelými certifikáciami, ktoré svedčia o jej vysokej kvalite.


Všetky hodnoty, v ktoré veríme nájdete v týchto certifikátoch:

FAIR TRADE
Snažíme sa stále zdokonaľovať - inšpiráciu hľadáme ako v najmodernejších laboratóriách, tak v múdrosti a tradícii prastarých kultúr. Spolupracujeme priamo s farmármi a lokálnou komunitou v Ugande, v Afrike, na Filipínskych ostrovoch alebo v Bulharsku. Východiskové suroviny našich výrobkov sú ručne zbierané a pomáhajú tak zvýšiť stabilný príjem sociálne slabším rodinám a celá spolupráca sa nesie v duchu zásad Fair For Life.

AIAB
Taliansky certifikát zaručuje, že produkty boli vyrobené z maximálneho množstva surovín ekologického poľnohospodárstva. Aby produkty získali tento certifikát nesmú byť testované na zvieratách a obsahovať GMO (geneticky modifikované organizmy).

NATRUE
Certifikát NATRUE je medzinárodná certifikácia, ktorá dbá na ochranu a propagáciu skutočnej prírodnej a Bio kozmetiky. Produkty označené logom NATRUE spĺňajú tie najvyššie požiadavky na kvalitu a udržateľnosť.

CRUELTY FREE AND VEGAN
Certifikát udeľovaný spoločnosťou PETA zaručuje, že produkty neobsahujú živočíšne zložky a taktiež neboli v žiadnej časti výrobného procesu testované na zvieratách. Vážime si všetky živé bytosti, preto je proti nášmu presvedčeniu čokoľvek testovať na zvieratách.

BIO
Označenie Bio znamená, že produkt bol vyrobený podľa zásad ekologického poľnohospodárstva. Pri pestovaní plodín certifikovaných ako Bio je zakázané používať herbicídy, pesticídy či umelé hnojivá. Certifikát BIO predstavuje celoštátnu ochrannú známku pre bio potraviny.